Berichten

Ondernemersreis 2017 Ondernemersreis 2017
Ook dit jaar staan er weer schitterende evenementen op de planning van Stichting Sampark. Naast de Samparkrally en het benefiet golftoernooi, kunt u dit jaar ook inschrijven op een ondernemersreis naar India, waar u de kans krijgt om dit boeiende land met eigen ogen te zien. De reis doet, behalve langs de toeristische trekpleisters, ook de onderwijsprojecten van de stichting aan. Geïnteresseerden kunnen meer informatie opvragen via info@sampark.nl.

Wijnactie Sampark groot succes Wijnactie Sampark groot succes
Jaarlijks organiseert Stichting Sampark haar wijnactie. Particulieren en bedrijven kunnen wijn inkopen, waarvan een deel van de opbrengst naar Stichting Sampark gaat. 

Vadain genomineerd voor the Australian Investment Award Vadain genomineerd voor the Australian Investment Award
In 2016 werd Vadain blij verrast met een nominatie voor de Australische Investment Awards. De prijs erkent de bijdrage van de gordijnleverancier aan de Australische economie.

Nieuwsbrief VConsyst afvalinzamelsystemen Nieuwsbrief VConsyst afvalinzamelsystemen
In de nieuwsbrief van VConsyst leest u alles over het vernieuwde VConsyst Dynamics, de ondergrondse containers in Frankrijk en het nieuwe jasje van de containers in Alkmaar.

Ondernemers golfen 15.000 euro bij elkaar Ondernemers golfen 15.000 euro bij elkaar
120 ondernemers stonden eind oktober op de golfbaan om te werken aan hun golftechnieken en tegelijkertijd geld in te zamelen voor Stichting Sampark. Met een opbrengst van 15.000 euro kan Stiching Sampark met trots spreken van een geslaagde zevende editie.

25 jaar sterk in recht 25 jaar sterk in recht
Al een kwart eeuw is VD&P uw vertrouwde partner in juridisch advies én incassotrajecten. Transparantie, deskundigheid en betrokkenheid kenmerkt hun identiteit. Dit merkt u in bepaalde keuzes die VD&P maakt, waardoor zij borg staat voor een hoge kwaliteit.

Zonnig lustrum Sampakrally Zonnig lustrum Sampakrally
De Samparkrally bracht in 2016, 9.000 euro op voor de projecten van Stichting Sampark. Op vrijdag 1 april stonden veertig equipes aan de start in De Schiphorst.

Nieuwe waswagen voor VConsyst Nieuwe waswagen voor VConsyst
Sinds dit jaar houdt het Genemuider bedrijf VConsyst de ondergrondse containers in onder andere de gemeente Meppel schoon. Dit gebeurt met een gloednieuwe waswagen, die in samenwerking met AW Materieel uit Emmeloord is ontwikkeld. 

Vadain lanceert exclusieve collectie Vadain | else Vadain lanceert exclusieve collectie Vadain | else
Vadain breidde in het najaar van 2015 haar stoffencollectie fors uit bij haar woninginrichters.

Golftoernooi brengt 17.000 euro op voor Sampark Golftoernooi brengt 17.000 euro op voor Sampark
Op donderdagochtend 29 oktober vond het jaarlijkse golftoernooi van Stichting Sampark plaats. De opbrengst was dit jaar maar liefst 17.000 euro.

VConsyst breidt internationaal uit VConsyst breidt internationaal uit
VConsyst werkt al jaren in landen als Engeland, Duitsland, Scandinavië en Spanje, maar kan daar inmiddels ook Frankrijk en Turkije aan toevoegen.

9.000 euro voor Samparkrally 2015 9.000 euro voor Samparkrally 2015
Samparkrally 2015 brengt 9.000 euro op. Op vrijdagochtend 27 maart stonden 36 equipes met ronkende motoren aan de start bij Hotel Postillion in Deventer.