Werken bij Venture Group

Medewerker verkoop binnendienst (32-40 uur)
Zoek jij een veelzijdige functie waarbij klantcontact voorop staat? Ter uitbreiding van het team zoekt onze dochteronderneming Vadain naar een enthousiaste medewerker verkoop binnendienst. Bekijk de vacature hier >

Medewerker Financiële administratie
Onze afdeling Administratie is op zoek naar een medewerker. Werk je graag in een team en heb je kennis over programma's als ISProjects en Ms Office? Bekijk dan hier de vacature. 

Senior Systeembeheerder
Voor onze IT-afdeling zijn wij op zoek naar een proactieve Senior Systeembeheerder. Het gaat om een fulltime functie, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Productmanager mechanica
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij iemand die de verantwoordelijkheid over ons productassortiment metro®-afvalinzamelsystemen draagt. Het gaat om een functie van 36 tot 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Scrum Master/Senior Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een Scrum Master/Senior Developer. Het gaat om een functie van 36 tot 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Senior MS Dynamics 365/.NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een ervaren Microsoft Dynamics 365/.NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Senior .NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een Senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Medewerker bedrijfsbureau / werkvoorbereider
Voor de werkplaats van onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een medewerker bedrijfsbureau/werkvoorbereider. Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Gorredijk. Bekijk de vacature hier.

Full Stack Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack Developer (m/v). Het betreft een functie voor 32-40 uur, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

.NET ontwikkelaar
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie, de standplaats voor deze functie is Genemuiden. Interesse? Bekijk hier de vacature.

Stagiair(e) communicatie
Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een derdejaars hbo communicatiestudent. Ben jij sterk in de Nederlandse taal, creatief en zijn sociale media voor jou een bekende manier van communiceren? Bekijk dan hier de vacature.