Werken bij Venture Group

Marketing- & communicatiemedewerker
Heb jij een creatieve pen en ben je dol op veelzijdigheid? Dan zoeken wij jou! Onze marketing- en communicatieafdeling zoekt een ervaren collega die goed handen en voeten weet te geven aan diverse communicatieprojecten. Nieuwsgierig? Lees gauw verder.

Commercieel Manager
Voor haar vestiging in Gorredijk is onze dochteronderneming VConsyst op zoek naar een Commercieel Manager. Ben jij enthousiast, gedreven en heb je ervaring? Dan zijn zij op zoek naar jou! Bekijk de vacature hier.

Full Stack Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack Developer (m/v). Het betreft een functie voor 32-40 uur, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

.NET ontwikkelaar
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie, de standplaats voor deze functie is Genemuiden. Interesse? Bekijk hier de vacature.

Stagiair(e) communicatie
Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een derdejaars hbo communicatiestudent. Ben jij sterk in de Nederlandse taal, creatief en zijn sociale media voor jou een bekende manier van communiceren? Bekijk dan hier de vacature.