Werken bij Venture Group

Montagemedewerker
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een montagemedewerker. Het gaat om een functie voor 38,75 uur per week, de standplaats is Gorredijk. Bekijk de vacature hier.

Constructiebankwerker/lasser
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een zelfstandige constructiebankwerker/lasser. Het betreft een functie voor 38,75 uur per week, de standplaats is Gorredijk. Bekijk de vacature hier.

Full Stack Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack Developer (m/v). Het betreft een functie voor 32-40 uur, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

.NET ontwikkelaar
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie, de standplaats voor deze functie is Genemuiden. Interesse? Bekijk hier de vacature.

Stagiair(e) communicatie
Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een derdejaars hbo communicatiestudent. Ben jij sterk in de Nederlandse taal, creatief en zijn sociale media voor jou een bekende manier van communiceren? Bekijk dan hier de vacature.