Branches

De bedrijven binnen Venture Group zijn werkzaam binnen verschillende marktgebieden en produceren producten en diensten die de prestatie van de klant verbeteren op het gebied van kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing.

Website Vadain 
Gordijnleverancier

Vadain biedt als gordijnleverancier totaaloplossingen voor woninginrichters in Nederland en Vlaanderen. Zij beheren het gehele proces vanaf het bepalen van de collecties tot aan de aflevering van het product. Vadain hanteert hierbij het unieke Concept met collectieprijzen inclusief confectie. 


Website Vadain International              
Op maat gemaakt

Vadain International is totaaloplosser voor op maat gemaakte raambekleding voor winkelketens en groothandels in Europa, Noord Amerika, Azië en Australië. Door een gestroomlijnd bedrijfsproces van inkoop, confectie en distributie, ontzorgt Vadain International haar klanten volledig.


Instyle Concepts logo 
Projectinrichting

Instyle Concepts is een creatieve onderneming met jarenlange ervaring in projectinrichting. Instyle Concepts is gespecialiseerd in de inrichting van onder andere hotels, recreatiewoningen, zorginstellingen en studentenhuisvesting. Het bedrijf ontwikkelt samen met de klant een compleet interieurconcept.

Instyle Concepts


V-Access-logo-FC.pngAutomatten

V-Access is de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van textiele automatten en levert aan autofabrikanten op de Indiase markt.

V-Access.jpg

UwSchilderwerkLogo.png


Woningonderhoud

Uw Schilderwerk is een inkoopcollectief op het gebied van woningonderhoud. Om huiseigenaren te ontzorgen in onderhoud en te voorzien van voordelig vakmanschap, koopt zij allerhande onderhoudsdiensten en verbouwklussen gemeenschappelijk in.

Uw Huismeester.jpg
Terug naar lijst