Branches

De bedrijven binnen Venture Group zijn werkzaam binnen verschillende marktgebieden en produceren producten en diensten die de prestatie van de klant verbeteren op het gebied van kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing.

logo VD&P juristen


Juridisch advies- en incasso

VD&P juristen is een juridisch advies- en incassobureau. Het bedrijf hanteert het one-stop-shopping-principe waardoor het gehele traject van debiteurenbeheer, incasso, het begeleiden van de inname van leaseobjecten, juridische advisering en procesvoering kan worden uitbesteed.


Venture Group, handen schudden, strategie,
Website Hanzeland Personeelsdiensten 

Personeelsdiensten

Hanzeland biedt structureel of tijdelijk advies op het P&O-vakgebied. De hoofdactiviteiten van Hanzeland zijn werving en selectie, uitzenden, detacheren, payrolling en outplacement.


Hanzeland personeelsdiensten
Venture Group 
logo-into-the-source.jpg 

Webdesign, -development en online marketing

Into The Source is een digital agency gespecialiseerd in design, development en online marketing. Vanuit data ontwikkelt Into The Source online interacties die blijven hangen en conversie opleveren.           


intothesource.jpg
Venture Group 

Financiële en administratieve diensten

Venture Group zélf is verantwoordelijk voor de financiële en administratieve activiteiten. Daarnaast denkt en beslist Venture Group mee in de strategieën van de bedrijven binnen de groep. Het dagelijks bestuur speelt hierin een cruciale rol. 
Venture Group, hoofdkantoor, Genemuiden


Terug naar lijst