Branches

De bedrijven binnen Venture Group zijn werkzaam binnen verschillende marktgebieden en produceren producten en diensten die de prestatie van de klant verbeteren op het gebied van kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing.

Website VConsyst


Afvalinzamelsystemen

Door middel van mechanica, toegangselektronica en speciaal ontwikkelde software maakt VConsyst het totale proces van (ondergrondse) afvalinzameling inzichtelijk en beheersbaar. Met ondergrondse afvalinzamelsystemen is VConsyst een grote internationale speler.


VConsyst Afvalinzamelsystemen
VConsyst

Bezoekersregistratiesystemen

VConsyst bezoekersregistratie is in Nederland marktleider op het gebied van kassasystemen, toegangscontrole en reserveringssystemen. Met op maat gemaakte software- en productontwikkeling, implementatie en de installatie van hard- en software biedt het bedrijf totaaloplossingen.
bezoekersregistratie,


Logo VConsyst


VConsyst Metaalwerken

VConsyst Metaalwerken ontwikkelt, produceert en levert maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. De producten en oplossingen vinden hun toepassing in de infrastructuur, industrie, afvalinzameling en utiliteit.Wecycle, afvalstraat, Intergamma,

Website Hillebrandt GmbH


Hillebrandt Stahl- und Behälterbau GmbH is specialist op het gebied van metaalverwerking en richt zich op ondergrondse afvalcontainers, staalbouwconstructies, recyclingcontainers en balustrades.


Hillebrandt
Equinord

Equinord is specialist in hydrolische, ondergrondse afvalinzamelsystemen en tevens marktleider op het gebied van afvalinzamelsystemen in Spanje.
Equinord


Terug naar lijst