Techniek en openbare ruimte

Website VConsyst


Afvalinzamelsystemen

VConsyst ontwikkelt, levert en plaatst (ondergrondse) afvalcontainers voor (semi-)overheden. Nationaal en internationaal. Door middel van mechanica, toegangselektronica en speciaal ontwikkelde software maakt VConsyst het totale proces inzichtelijk en beheersbaar.


VConsyst Afvalinzamelsystemen
VConsyst

Bezoekersregistratiesystemen

VConsyst is een grote speler op het gebied van kassasystemen, toegangscontrole en reserveringssystemen. Met op maat gemaakte software- en productontwikkeling, implementatie en de installatie van hard- en software biedt het bedrijf totaaloplossingen.
bezoekersregistratie,


Logo VConsyst


Metaalwerken

VConsyst in Gorredijk ontwikkelt, produceert en levert maatwerkoplossingen in staal, RVS en aluminium. De producten en oplossingen vinden hun toepassing in de infrastructuur, industrie, afvalinzameling en utiliteit.
Wecycle, afvalstraat, Intergamma,

Website Hillebrandt GmbH


Metaalwerken

Hillebrandt Stahl- und Behälterbau GmbH is specialist op het gebied van metaalverwerking en richt zich op ondergrondse afvalcontainers, staalbouwconstructies, recyclingcontainers en balustrades.Hillebrandt

Equinord 

Afvalinzamelsystemen

Equinord ontwikkelt, levert en plaatst ondergrondse afvalinzamelsystemen. De systemen werken hydraulisch en zijn bijzonder omdat ze worden toegepast zonder gebruik van inzamelvoertuigen. Dit maakt ze interessant voor gemeenten die nog niet zijn overgestapt op ondergrondse afvalinzameling.

Equinord