Wij zijn op zoek naar een

Applicatiebeheerder

Locatie: Genemuiden – 40 uur per week

Heb je ervaring met applicatiebeheer en wil je werken binnen een internationale groep van bedrijven? Venture Group is op zoek naar een applicatiebeheerder die vol enthousiasme aan de slag wil binnen ons gezellige team! 

Wat ga je doen?

Als applicatiebeheerder ben je samen met een collega verantwoordelijk voor het beheren en onderhouden van applicaties voor onze bedrijven. Je lost eventuele problemen snel op en zorgt voor het optimale gebruiksgemak van de apps. Je draagt dan ook bij aan de verbeteringen van processen en hebt een cruciale rol in het bewaken van de applicatie-integriteit.

Applicaties waar we onder andere mee werken zijn: Ateliernet, Credit Navigator, PowerBI en ISAH.

Wat breng je mee?

Jij brengt het volgende mee:

Ervaring in een vergelijkbare rol als applicatiebeheerder (MBO-niveau);

  • Kennis van SQL is een pré;
  • Een proactieve, probleemoplossende houding;
  • Goede communicatieve vaardigheden;
  • Een sterke teamgeest.

Wat bieden we?

Wij bieden je een veelzijdige, uitdagende functie tegen een marktconform salaris. Aanvullend hierop geniet je van een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden.

We hebben een platte organisatiestructuur en gaan informeel met elkaar om.

Ons pand is recentelijk verbouwd en verduurzaamd. Het is daardoor voorzien van allerlei moderne voorzieningen, zoals zit-sta bureaus, een doucheruimte voor fietsende collega’s en laadpalen voor elektrische auto’s.

Over Venture Group

Venture Group is de holdingmaatschappij van een veelzijdige familie van bedrijven. Binnen ons kantoor in Genemuiden vind je naast Venture Group dan ook: Vadain die gordijnen en toebehoren maakt, VConsyst die onder andere ondergrondse containers, afvalbakken en fietsparkeersystemen produceert en VD&P die juridisch advies en incassodiensten levert. Bij ons vind je een ondernemende cultuur en een team dat een succes wil maken van iedere uitdaging.

Benieuwd naar je reactie

Wil jij als applicatiebeheerder aan de slag bij Venture Group? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar solliciteren@venture-group.nl.

Let op: Deze vacature staat open voor zowel interne als externe kandidaten. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.