Wij zijn op zoek naar een

Projectleider implementatie systemen

Een enthousiaste en gedreven leider met ervaring op het realiseren van een optimale ERP inrichting.

Venture Group is een holding van een internationale groep bedrijven. Zo produceren we gordijnen tot ondergrondse containers en leveren we webdesign tot juridisch advies. Bij de Venture Group vind je een ondernemende cultuur en een team dat succes wil maken van alle uitdagingen.

Voor deze groep bedrijven zijn er centrale afdelingen georganiseerd die dienstverlenend zijn aan deze groep bedrijven. Een deze afdelingen is de afdeling ICT. Voor deze afdeling zoeken wij Projectleider implementatie systemen. Het betreft een functie voor 40 uur per week en de standplaats is Genemuiden.

Wat ga je doen?

Een aantal jaren geleden hebben we gekozen voor een nieuw ERP Systeem.  De keuze voor dit systeem is dat we als organisatie effectiever en efficiënter gaan werken.

We hebben al stappen gezet binnen een dochter van de Venture Group VConsyst, de sales discipline is inmiddels over op het nieuwe ERP systeem en de volgende stap is de implementatie binnen de operationele discipline. Als projectleider ben jij verantwoordelijk voor een professionele implementatie aanpak.

Jij stemt af met diverse stakeholders wat het gewenste resultaat is en welke modules van het ERP systeem bijdragen aan het optimaliseren van de bestaande bedrijfsprocessen.  Dankzij een goede risicoanalyse weet de organisatie welke onderdelen meer aandacht nodig hebben en/of eventuele ondersteuning van andere disciplines nodig is. Je houdt de voortgang en planning nauwgezet in de gaten en zorgt ervoor dat binnen het projectteam de taken en verantwoordelijkheden helder zijn voor je teamgenoten.

Een mooie uitdaging om de bestaande bedrijfsprocessen te optimaliseren en met jouw pragmatische aanpak gaan wij flinke stappen zetten!

Wat breng je mee?

Een enthousiaste en gedreven leider met ervaring op het realiseren van een optimale ERP inrichting. Je bent communicatief vaardig, ondernemend en zelfstandig. Je kunt mensen overtuigen van het belang van één ERP systeem en complexe technische informatie omzetten naar begrijpbare taal voor alle stakeholders.  We streven naar een systeem waar alle informatie kloppend en volledig is. Om dit te realiseren heb jij oog voor kwaliteit en heb jij een goede helikopterview om de verbanden tussen de bedrijfsprocessen en het ERP te leggen en versterken.

Verder heb je minimaal hbo-niveau en 4 jaar IT ervaring. Daarnaast heb je een aantal jaren ervaring als projectleider en kent het implementeren van IT-systemen voor jou geen geheimen meer.

Wat bieden we?

We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een uitdagende IT omgeving met een open werksfeer en leuke collega’s. Naast de laptop en telefoon van de zaak, bieden we je ook de mogelijkheid tot het volgen van een opleiding.

Enthousiast?

Lijkt het jou leuk om voor ons een van de belangrijkste medewerkers te zijn? Voor meer informatie kan je contact opnemen met Ron Koning, manager ICT via 038 385 5000 of stuur je cv naar solliciteren@venture-group.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.