Wij zijn op zoek naar een

Telefoniste/receptioniste

Locatie Genemuiden – 20-24 uur per week

Ben jij een echte regelaar die bezoekers en bellers altijd op een positieve en professionele manier doorverwijst? Weet je verschillende typen mensen op een passende manier aan te spreken?

Wat ga je doen?

Als telefoniste/receptioniste zorg je samen met je collega voor de fulltime bezetting van onze receptie. Jij beantwoordt het binnenkomend telefoonverkeer en zorgt ervoor dat bellers en bezoekers de juiste collega’s te spreken krijgen. De veelzijdigheid van de bedrijven die onder Venture Group vallen, zorgt voor zeer gevarieerd werk.

Naast het telefonische en persoonlijke contact beheer jij de kantoorartikelen, bestel je bloemen of lunches en boek je (buitenlandse) zakenreizen, hotels en huurauto’s voor collega’s. Het regelen van eventuele visumaanvragen behoort ook tot je takenpakket.

Verder onderhoud en beheer je de agenda voor de vergaderruimtes en ondersteun je zo nu en dan de directiesecretaresse.

Wat ga je doen?

De interesse die je toont, je vriendelijkheid en behulpzaamheid maken jou de ideale persoon voor deze leuke, sociale baan. Is het even wat drukker bij de receptie, dan weet jij je hoofd koel te houden.

Verder heb jij/ben jij: 

  • Ervaring met een (digitale) telefooncentrale;
  • Ervaring met Office 365, Word, Excel en Microsoft Teams;
  • Flexibel, in staat om snel te kunnen schakelen zonder het overzicht te verliezen;
  • Proactief, nauwkeurig en communicatief vaardig;
  • Goed in multitasken;
  • Gastvrij en weet jij iedereen zich welkom te laten voelen.

Wat bieden we?

Wij bieden je gezellige collega’s en een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Aanvullend hierop geniet je van een ruim pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

We hebben een platte organisatiestructuur en gaan informeel met elkaar om. 

Ons pand is recentelijk verbouwd en verduurzaamd. Het is daardoor voorzien van allerlei moderne voorzieningen. 

Enthousiast?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je als telefoniste/receptioniste aan de slag bij Venture Group? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar solliciteren@venture-group.nl. Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je ook contact opnemen met Lianne Molhoek via 038 3855000.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.