Werken bij Venture Group

Marketing- en communicatiemanager
Onze marketing- en communicatieafdeling is op zoek naar een extra collega. Ben jij strategisch, analytisch en creatief? Fungeer je gemakkelijk als verbindende en frisse gesprekspartner op meerdere niveaus? Bekijk dan onze vacature


Telefoniste/receptioniste
Voor een fulltime bezetting van onze receptie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven nieuwe collega. Ben jij sociaal en heb jij van nature een positieve instelling? Bekijk dan onze vacature

Coördinator eerstelijns ICT operations 
Onze ICT afdeling is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij een geboren leider en helemaal thuis in software, hardware, netwerken en beveiliging? Bekijk dan hier de vacature

Product owner
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een Product owner. Vind je het belangrijk dat jouw ideeën gehoord worden, advies kunt geven bij complexe trajecten en tegelijkertijd meebouwt aan een fantastisch product? Bekijk hier de vacature.

Medior(+) Senior .NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een ervaren .NET ontwikkelaar. Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Senior .NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een Senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Full Stack Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack Developer (m/v). Het betreft een functie voor 32-40 uur, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

.NET ontwikkelaar
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie, de standplaats voor deze functie is Genemuiden. Interesse? Bekijk hier de vacature.