Werken bij Venture Group

Accountmanager
Voor onze dochteronderneming Vadain zijn wij op zoek naar een Accountmanager. Het gaat om een functie van 40 uur per week met als standplaats Brabant. Bekijk de vacature hier

Manager Software Ontwikkeling
Voor onze dochteronderneming Vadain zijn wij op zoek naar een Manager Software Ontwikkeling. Het gaat om een functie van 32-40 uur per week met als standplaats Genemuiden. Bekijk de vacature hier

Manager Productontwikkeling
Voor onze dochteronderneming Vadain zoeken wij een Manager Productontwikkeling. Zoek jij een zelfstandige en afwisselende baan met veel uitdaging en ruimte voor persoonlijke groei. Bekijk de vacature hier. 

Productmanager Cloud, SaaS en IoT oplossingen
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een Productmanager Cloud, SaaS en IoT oplossingen. Het gaat om een functie van 32-40 per week met standplaats Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Servicemonteur
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij twee servicemonteurs. Één voor het marktteam Sports & Leisure en één voor het marktteam Urban Mining. Het gaat om een functie van 32-40 per week. 
Bekijk hier de vacature van Servicemonteur VConsyst Sports & Leisure
Bekijk hier de vacature van Servicemonteur VConsyst Urban Mining

Tester
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij voor de afdeling Software- en Elektronicaontwikkeling een ervaren tester. Het gaat om een functie van 20-32 uur per week. De standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier >

Medior(+) Senior .NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een ervaren .NET ontwikkelaar. Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Senior .NET Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zoeken wij een Senior .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie en de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

Full Stack Developer
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren Full Stack Developer (m/v). Het betreft een functie voor 32-40 uur, de standplaats is Genemuiden. Bekijk de vacature hier.

.NET ontwikkelaar
Voor onze dochteronderneming VConsyst zijn wij op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar (m/v). Het gaat om een fulltime functie, de standplaats voor deze functie is Genemuiden. Interesse? Bekijk hier de vacature.

Stagiair(e) Communicatie  
Onze afdeling Marketing en Communicatie is op zoek naar een derdejaars hbo communicatiestudent. Ben jij sterk in de Nederlandse taal, creatief en zijn sociale media voor jou een bekende manier van communiceren? Bekijk dan hier de vacature.