Berichten

In Memoriam Harry van Dalfsen In Memoriam Harry van Dalfsen
We are shocked and saddened by the sudden passing of our founder, former CEO and inspirer Harry van Dalfsen.

In Memoriam: Harry van Dalfsen In Memoriam: Harry van Dalfsen
We zijn geschokt en verdrietig door het plotselinge overlijden van onze oprichter, voormalig CEO en inspirator Harry van Dalfsen.

Donatie Accrete voor Sampark Donatie Accrete voor Sampark
Dit jaar in februari zijn meerdere leraren van de scholen aangesloten bij Stichting Accrete afgereisd naar India. Tijdens deze reis hebben zij kennis gemaakt met de Indiase cultuur en het onderwijs mede mogelijk gemaakt door Sampark. Dit met als doel het opzetten van een verbinding tussen de vier Sampark scholen in India en de scholen onder de stichting Accrete in Nederland.

25 jaar sterk in recht 25 jaar sterk in recht
Al een kwart eeuw is VD&P uw vertrouwde partner in juridisch advies én incassotrajecten. Transparantie, deskundigheid en betrokkenheid kenmerkt hun identiteit. Dit merkt u in bepaalde keuzes die VD&P maakt, waardoor zij borg staat voor een hoge kwaliteit.

Zonnig lustrum Sampakrally Zonnig lustrum Sampakrally
De Samparkrally bracht in 2016, 9.000 euro op voor de projecten van Stichting Sampark. Op vrijdag 1 april stonden veertig equipes aan de start in De Schiphorst.

Vadain lanceert exclusieve collectie Vadain | else Vadain lanceert exclusieve collectie Vadain | else
Vadain breidde in het najaar van 2015 haar stoffencollectie fors uit bij haar woninginrichters.

Golftoernooi brengt 17.000 euro op voor Sampark Golftoernooi brengt 17.000 euro op voor Sampark
Op donderdagochtend 29 oktober vond het jaarlijkse golftoernooi van Stichting Sampark plaats. De opbrengst was dit jaar maar liefst 17.000 euro.

VConsyst breidt internationaal uit VConsyst breidt internationaal uit
VConsyst werkt al jaren in landen als Engeland, Duitsland, Scandinavië en Spanje, maar kan daar inmiddels ook Frankrijk en Turkije aan toevoegen.

9.000 euro voor Samparkrally 2015 9.000 euro voor Samparkrally 2015
Samparkrally 2015 brengt 9.000 euro op. Op vrijdagochtend 27 maart stonden 36 equipes met ronkende motoren aan de start bij Hotel Postillion in Deventer.