Bedrijven in venture group

De bedrijven binnen Venture Group zijn werkzaam binnen verschillende marktgebieden en produceren producten en diensten die de prestatie van de klant verbeteren op het gebied van kwaliteit, efficiency en kostenbeheersing in diverse sectoren.

Venture Group zelf verzorgt de administratie, automatisering, marketing en communicatie, personeel en organisatie, financiële rapportages als managementrapportages en de langetermijnstrategieën voor de bedrijven binnen de groep.

Vadain biedt als gordijnleverancier totaaloplossingen voor woninginrichters in Nederland en over de hele wereld. Zij beheren het gehele proces vanaf het bepalen van de collecties tot aan de aflevering van het product. Vadain hanteert hierbij het unieke Concept met collectieprijzen inclusief confectie. 

VConsyst is een maatschappelijk bewuste dienstverlener die zich richt op het moeiteloos en duurzaam opgeruimd houden van de openbare leefomgeving. Met meer dan 250 jaar gezamenlijke ervaring is VConsyst een partner voor vele partijen.

VD&P juristen is een juridisch advies- en incassobureau. Het bedrijf hanteert het one-stop-shopping-principe waardoor het gehele traject van debiteurenbeheer, incasso, het begeleiden van de inname van leaseobjecten, juridische advisering en procesvoering kan worden uitbesteed.

Uw Diensten bestaat uit Uw Schilderwerk & Uw Montagedienst en is een inkoopcollectief op het gebied van woningonderhoud. Om huiseigenaren te ontzorgen in onderhoud en te voorzien van voordelig vakmanschap, koopt zij allerhande onderhoudsdiensten en verbouwklussen gemeenschappelijk in.

Instyle Concepts is een creatieve onderneming met jarenlange ervaring in projectinrichting. Instyle Concepts is gespecialiseerd in de inrichting van onder andere hotels, recreatiewoningen, zorginstellingen en studentenhuisvesting. Het bedrijf ontwikkelt samen met de klant een compleet interieurconcept.

V-Access is de toonaangevende ontwikkelaar en fabrikant van textiele automatten, hoogwaardige auto- en motorhoezen en autozonweringen voor de auto-industrie in India.

Into the Source is een digital agency gespecialiseerd in design, development en online marketing. Vanuit data ontwikkelt Into the Source online interacties die blijven hangen en conversies opleveren.