Over ons

Venture Group kenmerkt zich door ondernemerschap pur sang. Dat heeft door de jaren heen gezorgd voor een veelzijdige groep bedrijven, die één passie delen: het leveren van totaaloplossingen. Dat doen ze met verschillende producten en diensten in diverse markten. Venture Group zelf verzorgt de administratie, automatisering, marketing en communicatie, personeel en organisatie, financiële- en managementrapportages en de langetermijnstrategieën voor de bedrijven binnen de groep.

Bedrijfsprofiel

Venture Group is het overkoepelende orgaan en het bindende component binnen de organisatie van de werkmaatschappijen en samen met haar dochters bepaalt ze de langetermijnstrategieën. Het bundelen van kennis en ervaring binnen de diverse branches vergroot de toegevoegde waarde voor de klanten. Met meer dan 1.000 medewerkers in meer dan tien vestigingen wereldwijd realiseert Venture Group een omzet van ruim 100 miljoen euro per jaar. Venture Group is door de jaren heen gegroeid tot een financieel gezonde werkmaatschappij met een positieve kijk op de toekomst.

Missie

De bedrijven binnen Venture Group onderscheiden zich door de unieke combinatie van totaaloplossingen voor het leveren van diensten, producten en beproefde technologieën. Het doel is dat klanten dankzij ons beter presteren. De uitgangspunten hierbij zijn een solide bedrijfsvoering, een klantgerichte en persoonlijke aanpak en het leveren van kwaliteit en service.

Bedrijfsfilm

In de bedrijfsfilm van Venture Group komen de grondlegger en CEO Harry van Dalfsen en CFO en huidig voorzitter van het managementteam Arjen van Dalfsen aan het woord.