Wij zijn op zoek naar een

 HR-functionaris

Locatie Genemuiden – 28-32 uur per week

Venture Group is een familiebedrijf, dat de holding is van een familie van bedrijven, en zich kenmerkt door ondernemerschap pur sang. Dat heeft door de jaren heen gezorgd voor een veelzijdige groep bedrijven, die één passie delen: het leveren van totaaloplossingen.

Van gordijnen bij Vadain tot ondergrondse containers bij VConsyst en van webdesign bij Into the Source tot juridisch advies bij VD&P, bij ons vind je een ondernemende cultuur en een team dat een succes wil maken van elke uitdaging.

Venture Group verzorgt de administratie, automatisering, marketing en communicatie, personeel en organisatie, financiële- en managementrapportages en de langetermijnstrategieën voor de bedrijven binnen de groep.

 

Dit wordt jouw baan

Als HR-Functionaris bij ons bedrijf speel je een cruciale rol in het beheer van onze personeelsadministratie. Je zorgt ervoor dat alle salarismutaties correct worden verwerkt en controleert de gegevens nauwkeurig zodat iedereen het juiste salaris aan het einde van de maand ontvangt.

Binnen ons HR-platform HR2day voer je alle administratieve taken uit, zoals het bijhouden van personeelsdossiers, opstellen van arbeidscontracten en het verwerken van wijzigingen.

 

 • MBO/HBO-opleiding op het gebied van HRM en/of minimaal 2 jaar ervaring op salarisadministratie

 • Je bent cijfermatig onderlegd en hebt oog voor detail.

 • Je bent analytisch en kunt complexe gegevens gestructureerd verwerken.

 • Je hebt affiniteit met systemen en krijgt ze snel onder de knie. Met Excel kan je al goed overweg.

 • Je hebt interesse in werknemersverzekeringen en bent bereid je hierin te verdiepen. Pré is als je hier al ervaring mee hebt.

 • Pré als je bekend bent met verschillende CAO’s zoals MITT, Metalektro en Metaal & Techniek.

eetkamer_1080x1920

Daarnaast zorg je ervoor dat alle personeelsdossiers volledig en up-to-date zijn. Dit omvat het archiveren van documenten, het bijwerken van persoonlijke gegevens en het bewaken van de vertrouwelijkheid conform AVG-richtlijnen.

Je onderhoudt contact met recruitmentbureaus en werk je samen met de HR-Adviseurs om sollicitatiegesprekken in te plannen. Mocht alles goed zijn verlopen bij de sollicitaties, ben jij medeverantwoordelijk dat onze nieuwe collega zich welkom voelt! Denk hieraan de communicatie en administratie rondom het onboardingsproces

Wat bieden wij?

Naast de afwisselende werkzaamheden en een geweldig en gezellig team krijg je ook uitstekende arbeidsvoorwaarden:

 • Een inspirerende werkomgeving in geheel vernieuwd duurzaam pand met moderne faciliteiten.
 • Een thuiswerkvergoeding voor de dagen dat je thuis werkt;
 • 27 verlofdagen
 • Personeelsvereniging met personeelsuitjes
 • Een pensioenregeling bij ASR.
 • En prima secundaire arbeidswaarden

Benieuwd naar je reactie

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Dat begrijpen wij! Reageer naar solliciteren@venture-group.nl Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met Maud van Dalfsen via +31 (0)38 38 55 000 of mail naar maudvdalfsen@venture-group.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.